RADAR+ Online

Word Abonnee

  • 063HIGHRES_1.jpg

    Antoinette maakt: Barbecue Niçoise

    Ik hou van een vega barbecue, maar dan zonder de geijkte groente­spiesjes. Want dat is toch altijd een heel gedoe, eerst al die groenten snijden en dan op prikkertjes doen. De helft valt er ook altijd vanaf. Dit gerecht is gebaseerd op de good old salade Niçoise: veel ­makkelijker dan die spiezen en zeker zo lekker. Varieer naar hartenlust. ... Lees meer >
  • gadogado_1.jpg

    Kookboek: Slim zonder pakjes & zakjes

    Kookboekenschrijfster Karin Luiten is de nieuwe gids in kookboekenland van RADAR+. Ter kennismaking stelt ze zich graag even voor, inclusief haar vaste inspiratiebron: pakjes en zakjes. Of liever gezegd: hoe je die vooral niet gebruikt als je kookt.... Lees meer >
  • risotto.jpg

    Antoinette maakt: risotto

    Risotto zou je op kunnen leuken met allerlei buitenissige ingrediënten, maar ik zeg je: doe het niet. Hoe simpeler, hoe beter. Alle smaken komen dan tot hun recht. Ook fijn: deze ingrediënten heb je vast wel in huis.... Lees meer >
  • 2GettyImages-1073797338_1.jpg

    Geen zuivere koffie

    In de supermarkt, bij de benzinepomp en het station vind je tegenwoordig zo’n twintig variëteiten ‘ijskoffie’, bedoeld om koud te drinken. Hoe lekker, gezond en duurzaam zijn die? ... Lees meer >
  • _DSC3321.jpg

    Kookboek: Nog eenvoudiger

    Een maaltijd moet tegenwoordig gauw klaar zijn. Beetje jammer, vindt culi-journalist Mara Grimm. Zij houdt van zelf vis fileren, tuinbonen doppen en aardappels schillen. Toch maakt ze een uitzondering voor het snel-sneller-snelst-kookboek van Pascale Naessens.... Lees meer >
  • 0002.jpg

    Antoinette maakt zhug

    In Tel Aviv at ik onlangs een pitabroodje met hummus. Erbij werd een klein bakje geserveerd met een groen prutje. Ik proefde ervan. Smaakexplosie!... Lees meer >
  • 021.jpg

    Antoinette bakt: Rode bietenburger

    Er is helemaal niks mis met vleesvervangers die echt aan vlees doen denken, wat mij ­betreft. Wij thuis smullen ervan, ook mijn ­vegetarisch opgevoede ­kinderen. Maar een hartige hap hoeft niet ­altijd naar vlees te ­smaken, ook met groente kun je een ­hamburgertje bouwen.... Lees meer >
  • Wolkeneitjes.jpg

    Kookboek

    Het nieuwste boek van Yvette van Boven De grote oven van Van Boven vliegt over de toonbank. Dat snapt culi-journalist
    Mara Grimm wel. De oven zorgt voor diepere smaken dan je ooit op het fornuis zult krijgen. Ook fijn: Yvette houdt van makkelijke recepten. Haar musthave-tip: een goede oventhermometer.... Lees meer >
  • 04.jpg

    Antoinette kookt: Sherperd's pie

    Shepherd’s pie is van oorsprong een armeluis­gerecht. Hadden de mensen vroeger in het noorden van Engeland kliekjes lamsvlees over, dan stopte ze dat in een stenen ovenschaal en topte het af met aardappelpuree. Antoinette bedacht een vegetarische variatie op de Engelse klassieker.... Lees meer >
  • BW20170419_penguin_fritata_1_.jpg

    Het Pioppi-dieet

    Dit keer geen recepten uit een kookboek maar een dieetboek. Prima dieet, alleen één dingetje: het is gebaseerd op de levensstijl van de bewoners van een Italiaans dorp, maar tot culi-journalist Mara Grimms verbazing is er niet één spaghettisliert in te vinden. ... Lees meer >
Sluiten

INHOUDSOPGAVE
Mis het nieuwe nummer niet!
inhoud_032019.png