RADAR+ Online

Word Abonnee

  • MiddenOosterseGroeneKoolRolletjes.jpg

    De vega optie

    Kant-en-klare vegaburgers, culi-journalist Karin Luiten houdt er niet van. Maar recepten voor echt goeie zelfgemaakte vleesvervangers, daar is ze als overtuigd omnivoor wel voor te porren.... Lees meer >
  • 0003.jpg

    Antoinette kookt: Pittige bloemkoolkluifjes

    Vind je groentegerechten soms een tikkie saai of niet pittig genoeg? Probeer dan eens deze spicy cauliflower wings. Heerlijk bij een frisse salade met verse kruiden. Je moet wel van spicy houden, maar je kunt natuurlijk altijd variëren met de hoeveelheid pittige saus.... Lees meer >
  • GettyImages-914792268.jpg

    De V van vitaliteit & vitamines

    Vitamines en mineralen zijn onontbeerlijk voor je. Met gezond eten kom je een heel eind. Soms heb je extra voedingsstoffen
    nodig. Een overzicht van wat zin heeft en nergens op slaat.... Lees meer >
  • 108-109_Beetroot-Blackberrya_-_Catherine_Frawley_1.jpg

    Kookboek: Zomersalades

    Zomer betekent voor onze kookboekenrecensent Karin Luiten buiten zitten tot de zon ondergaat. Maaltijdsalade op tafel, fles rosé binnen handbereik. Ze bespreekt het boek Super Salade van Kat Mead. Uit dat boek: vijf heerlijke salades. ... Lees meer >
  • 063HIGHRES_1.jpg

    Antoinette maakt: Barbecue Niçoise

    Ik hou van een vega barbecue, maar dan zonder de geijkte groente­spiesjes. Want dat is toch altijd een heel gedoe, eerst al die groenten snijden en dan op prikkertjes doen. De helft valt er ook altijd vanaf. Dit gerecht is gebaseerd op de good old salade Niçoise: veel ­makkelijker dan die spiezen en zeker zo lekker. Varieer naar hartenlust. ... Lees meer >
  • gadogado_1.jpg

    Kookboek: Slim zonder pakjes & zakjes

    Kookboekenschrijfster Karin Luiten is de nieuwe gids in kookboekenland van RADAR+. Ter kennismaking stelt ze zich graag even voor, inclusief haar vaste inspiratiebron: pakjes en zakjes. Of liever gezegd: hoe je die vooral niet gebruikt als je kookt.... Lees meer >
  • risotto.jpg

    Antoinette maakt: risotto

    Risotto zou je op kunnen leuken met allerlei buitenissige ingrediënten, maar ik zeg je: doe het niet. Hoe simpeler, hoe beter. Alle smaken komen dan tot hun recht. Ook fijn: deze ingrediënten heb je vast wel in huis.... Lees meer >
  • 2GettyImages-1073797338_1.jpg

    Geen zuivere koffie

    In de supermarkt, bij de benzinepomp en het station vind je tegenwoordig zo’n twintig variëteiten ‘ijskoffie’, bedoeld om koud te drinken. Hoe lekker, gezond en duurzaam zijn die? ... Lees meer >
  • _DSC3321.jpg

    Kookboek: Nog eenvoudiger

    Een maaltijd moet tegenwoordig gauw klaar zijn. Beetje jammer, vindt culi-journalist Mara Grimm. Zij houdt van zelf vis fileren, tuinbonen doppen en aardappels schillen. Toch maakt ze een uitzondering voor het snel-sneller-snelst-kookboek van Pascale Naessens.... Lees meer >
  • 0002.jpg

    Antoinette maakt zhug

    In Tel Aviv at ik onlangs een pitabroodje met hummus. Erbij werd een klein bakje geserveerd met een groen prutje. Ik proefde ervan. Smaakexplosie!... Lees meer >