RADAR+ Online

Word Abonnee

  • EPdB_20170623-Salty-caramel-macadamia-cheesecake.jpg

    Kookboek: Voer voor vrienden

    Dit keer recenseert culi-journalist Mara Grimm het boek Voer voor Vrienden van Eva Posthuma de Boer. Voor iedereen die in blinde paniek raakt tijdens koken voor een groot gezelschap: viergangendiners die je lachend op tafel tovert.... Lees meer >
  • Simpele-spinazi-ricottagnocchi.jpg

    Kookboek: De nieuwe Donna Hay

    In elke RADAR+ recenseert culi-journalist Mara Grimm een kookboek en selecteert ze er recepten uit. Dit keer: Basics to Brilliance van keukengoeroe Donna Hay. Ooit de koningin van de witte bordjes met pure gerechten, maar Mrs Hay slaat een nieuwe weg in: lekkere klassiekers, écht eten.... Lees meer >
  • JGPH8780_1.jpg

    Antoinette kookt knolselderij

    Bijna alle soorten groente die je nog in huis hebt én alle restjes kaas die je nog kunt vinden gaan in deze lekkere ‘­pasta’, gemaakt met lasagnebladen van knolselderij. Voeg naar smaak kruiden als rozemarijn, ­basilicum of oregano toe. Blijf proeven tot je een mooie balans hebt. ... Lees meer >
  • GettyImages-675020359.jpg

    7 fabels over vegetarisch eten

    Je wilt minder vlees eten. Vanwege het milieu, omdat de vee-industrie dier- en mensonwaardig is, en het ook nog eens best ongezond is. Denk je nu aan een saaie vegaburger op een bedje van kool en kleffe zilvervliesrijst? Nergens voor nodig! ... Lees meer >
  • 1GettyImages-707445341BW.jpg

    Snaaizucht & snoeplust

    Vastbesloten dat je vanaf nu een paar kilo gaat afvallen begin je aan je dag. Maar het is nog niet eens 11 uur of je valt voor twee koekjes bij de koffie. Niet zo gek dat je maar niet slanker wordt. Hoe bedwing je de lekkere trek? ... Lees meer >
  • JGPH8860HRC.jpg

    Antoinette kookt: Penne met pompoen

    Maak deze heerlijke ovenschotel, en maak vooral heel veel. Wat je overhoudt, bewaar je in de ijskast. De volgende dag smaakt deze pasta met paddenstoelen en pompoen namelijk nóg veel lekkerder.... Lees meer >
  • GettyImages-166081475.jpg

    Tonijn uit blik

    Tonijn is lekker. En bevat eiwitten, vitamines, mineralen en omega 3-vetzuren. Dat gaan we dus wat vaker eten. Ho! Geen goed idee. Er is sprake van overbevissing, bedreigde soorten en ook nog een merk dat tonijnen levend invriest.... Lees meer >
  • p.-93-_Studio-P_I.jpg

    Kookboek: Dafne likes

    In elke RADAR+ recenseert culi-journalist Mara Grimm een kookboek en selecteert ze er recepten uit. Dit keer het boek Dafne Likes van atlete Dafne Schippers en haar zus Sanne. Gezond natuurlijk, maar wees niet bang voor quinoa-salades-zonder-smaak. Dafne kan écht lekker koken.... Lees meer >
  • GettyImages-616899826.jpg

    Gemberbier

    Meteen maar even duidelijk maken: gemberbier is niet hetzelfde als ginger ale wat limonade is. Onder gemberbier worden allerlei drankjes geschaard die als enige gemene deler hebben dat er flink wat gember in zit. Er kan ook alcohol in zitten, maar dat hoeft niet. We probeerden er zeven uit. ‘Brrr! Zoet zeepsop op een bedje van chemische gember!’... Lees meer >
  • GettyImages-606008454BMP.jpg

    Mozzarella

    Heerlijk: mozzarella met tomaat en basilicum. Waarom is de ene mozzarella veel duurder dan de andere, hoe gezond is het, en wat is het verschil tussen Italiaanse mozzarella en
    die uit Denemarken? ... Lees meer >
Sluiten

INHOUDSOPGAVE
In dit RADAR+ magazine
inhoud1024.jpg
Deze website maakt gebruik van Cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.