RADAR+ Online

Word Abonnee

  • GettyImages-530006971.jpg

    7 échte superfoods

    Natuurlijk wil je een lichaam en geest in topconditie. Gelukkig valt er van alles te eten wat daarbij helpt. Zo stimuleert broccoli de hersenen, bevordert havermout je stemming, en helpen blauwe bessen het korte­termijngeheugen op peil te houden.... Lees meer >
  • GettyImages-502780918.jpg

    Maak zelf hummus

    Culinair schrijfster Nadia Zerouali weet alles van de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keukens. Ze heeft, onder andere met culi-collega Merijn Tol, diverse kookboeken geschreven. Dit hummusrecept komt uit hun boek Arabia. ... Lees meer >
  • 17119-Forte-Tallina-4369BW.jpg

    Eten met z'n allen

    Geen gelikte foto’s, geen ingewikkelde gerechten, kortom: geen gedoe. Gewoon goede soepjes en smakelijke stoofpotjes. En een heldere uitleg hoe je aardappels kookt voor het geval je net als culi-journalist Mara Grimm een moeder hebt die je dat nooit heeft geleerd. Een verademing, dit kookboek!... Lees meer >
  • 00003.jpg

    Antoinette kookt Salade in een wrap

    Een wrap is een geweldige uitvinding. Heerlijk als lunch, als snack of, in com­binatie met een goed gevulde soep, als avondeten. Je kunt eindeloos variëren met de inhoud. Ik was laatst in San Francisco en daar kon je gewoon je hele salade laten ‘wrappen’. Het resultaat vond ik buiten­gewoon geslaagd. En dat maakt deze snack nog eens gezond bovendien. Voor mijn variatie heb ik gekozen voor een salade met oosterse invloeden.... Lees meer >
  • GettyImages-97612963.jpg

    Suikerfabels

    Suiker is het zwarte schaap van onze voeding. Iedereen roept door elkaar: suiker is gif, je krijgt er diabetes van, kinderen raken er hyperactief door, je kunt beter agavesiroop nemen. Zijn we niet een beetje doorgeschoten? Elf suikerfabels op een rij.... Lees meer >
  • GettyImages-650173631.jpg

    Wat zit er eigenlijk in? Sorbetijs

    Geniet van een ijsje. Tuurlijk weet je dat er suiker in zit, maar hee, het is zomer. Trouwens, in sorbetijs zitten lang niet zoveel calorieën als in roomijs.... Lees meer >
  • 224_-_225_rabarbergazpacho.jpg

    Andersom koken

    De visie van kok Hugh Fearnley-Whittingstall is: kies éérst wat voor groenten je wilt eten, en maak die zo lekker mogelijk klaar. Pas daarna voeg je eventueel wat vlees of vis toe voor ‘erbij’. Andersom koken dus! Culi-journalist Mara Grimm is fan.... Lees meer >
  • 002.jpg

    Antoinette kookt Amandelpasta

    Lekker makkelijk pastaatje, in een mum van tijd op tafel en heerlijk te combineren met een salade. Wat is er beter op een zomeravond, als je na je werk liever in de tuin zit dan in de keuken staat? Daarbij bevat deze pasta gezonde eiwitten en vetten plus belangrijke mineralen.... Lees meer >
  • 170709_WeEtenThuis_334.jpg

    Kookboek: We eten thuis, 100 recepten uit de keuken van Levie

    Dit keer recenseert culi-journalist Mara Grimm het boek We eten thuis, 100 recepten uit de keuken van Levie van Samuel Levie. Een kookboek zoals een kookboek hoort te zijn. Over lekker eten, klaargemaakt in een gezellige keuken. En gelukkig zonder hippe foto’s van de auteur met een fietskrat waar een prei uitsteekt.... Lees meer >
  • GettyImages-452703851.jpg

    Wat eet je eigenlijk? Gevulde koeken

    Het heeft iets gezellig ouderwets: een ­gevulde koek. Net als een banketstaaf of een kano. Eén dingetje: terwijl je denkt dat er amandelen ­gebruikt zijn voor de spijs, zit je waarschijnlijk te kauwen op witte bonen. ... Lees meer >
Sluiten

INHOUDSOPGAVE
inhoud6.jpg