RADAR+ Online

Word Abonnee

  • GettyImages-650173631.jpg

    Wat zit er eigenlijk in? Sorbetijs

    Geniet van een ijsje. Tuurlijk weet je dat er suiker in zit, maar hee, het is zomer. Trouwens, in sorbetijs zitten lang niet zoveel calorieën als in roomijs.... Lees meer >
  • 224_-_225_rabarbergazpacho.jpg

    Andersom koken

    De visie van kok Hugh Fearnley-Whittingstall is: kies éérst wat voor groenten je wilt eten, en maak die zo lekker mogelijk klaar. Pas daarna voeg je eventueel wat vlees of vis toe voor ‘erbij’. Andersom koken dus! Culi-journalist Mara Grimm is fan.... Lees meer >
  • 170709_WeEtenThuis_334.jpg

    Kookboek: We eten thuis, 100 recepten uit de keuken van Levie

    Dit keer recenseert culi-journalist Mara Grimm het boek We eten thuis, 100 recepten uit de keuken van Levie van Samuel Levie. Een kookboek zoals een kookboek hoort te zijn. Over lekker eten, klaargemaakt in een gezellige keuken. En gelukkig zonder hippe foto’s van de auteur met een fietskrat waar een prei uitsteekt.... Lees meer >
  • GettyImages-452703851.jpg

    Wat eet je eigenlijk? Gevulde koeken

    Het heeft iets gezellig ouderwets: een ­gevulde koek. Net als een banketstaaf of een kano. Eén dingetje: terwijl je denkt dat er amandelen ­gebruikt zijn voor de spijs, zit je waarschijnlijk te kauwen op witte bonen. ... Lees meer >
  • _J8A0737.jpg

    Antoinette kookt Thaise soep

    Zeker op een gure dag is dit een perfecte soep. Pittig en Aziatisch door de curry en gember, romig door de kokosmelk en de zoete aardappelen. Bewondering alom gegarandeerd, terwijl je ‘m binnen een half uurtje hebt gemaakt. Je kunt de soep als voorafje of lunchgerecht eten, maar met brood en salade erbij is het een volledige vegetarische maaltijd... Lees meer >
  • _J8A0912.jpg

    Antoinette kookt falafel

    Heerlijk, falafel, die gefrituurde balletjes van kikkererwten waaraan je van alles kunt toe­voegen. Ik ontdekte laatst hoe je de allerlekkerste falavel maakt. Je kookt de kikkererwten niet, maar je laat ze heel lang weken. Dus als je dit recept wil proberen, bedenk dat dan een paar dagen van tevoren.... Lees meer >
  • muesli.jpg

    Wat eet je eigenlijk? Mueslirepen

    Wie eet er nou nog koekjes? Ha! Verstandige mensen nemen een mueslireep, een noten-granen-vruchtenbiscuit of een granolabar. Gezonde tussen­doortjes. Maar niet heus!... Lees meer >
  • EPdB_20170623-Salty-caramel-macadamia-cheesecake.jpg

    Kookboek: Voer voor vrienden

    Dit keer recenseert culi-journalist Mara Grimm het boek Voer voor Vrienden van Eva Posthuma de Boer. Voor iedereen die in blinde paniek raakt tijdens koken voor een groot gezelschap: viergangendiners die je lachend op tafel tovert.... Lees meer >
  • Simpele-spinazi-ricottagnocchi.jpg

    Kookboek: De nieuwe Donna Hay

    In elke RADAR+ recenseert culi-journalist Mara Grimm een kookboek en selecteert ze er recepten uit. Dit keer: Basics to Brilliance van keukengoeroe Donna Hay. Ooit de koningin van de witte bordjes met pure gerechten, maar Mrs Hay slaat een nieuwe weg in: lekkere klassiekers, écht eten.... Lees meer >
  • JGPH8780_1.jpg

    Antoinette kookt knolselderij

    Bijna alle soorten groente die je nog in huis hebt én alle restjes kaas die je nog kunt vinden gaan in deze lekkere ‘­pasta’, gemaakt met lasagnebladen van knolselderij. Voeg naar smaak kruiden als rozemarijn, ­basilicum of oregano toe. Blijf proeven tot je een mooie balans hebt. ... Lees meer >
Deze website maakt gebruik van Cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.