RADAR+ Online

Word Abonnee

Receptuur: Het boek van Jet van Jet van Nieuwkerk (Uitgeverij Carrera Culinair)

2IMG_6712-_Harold-Pereira.jpg

Recept: Griekse yoghurt met creme de marrons

Met dit toetje denkt iedereen dat je iets speciaals op tafel hebt gezet, maar stiekem is er geen makkelijker recept denkbaar. Crème de marrons is kastanjepuree en dat maakt het dessert bijzonder. Het is te koop in blikjes. Zorg dat je er altijd een paar in je voorraadkast hebt staan.

nodig voor 8 bakjes yoghurt

• 1 sinaasappel • 500 g crème de marrons vanille
• 100 g Griekse yoghurt 

extra • sinaasappelpers

 

Zo maak je het

Pers 1 sinaasappel uit en meng het sap door de marron, daar wordt het smeuïg van en iets minder stijf. Neem 8 kleine bakjes (echt klein, dit toetje is namelijk machtig). Doe er een grote lepel Griekse yoghurt in en schep daarop een dot marron. Yep, zo simpel is het. 




Deze website maakt gebruik van Cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.