RADAR+ Online

Word Abonnee

Receptuur: Merijn Tol Fotografie Saskia van Osnabrugge | Styling: Jan Willem van Riel

BN_spaghetti.jpg

Spaghetti met armeluisparmezaan, citroenschil en tomaat

NODIG
2 uien
1 teentje knoflook
olijfolie
1 blik gepelde tomaten
rasp van 1 (bio) citroen
2 oude land- of desemboterhammen

Snijd uien en knoflook fijn. Verhit een flinke scheut olijfolie en bak de uien en knoflook ca. 10 min. Voeg de gepelde tomaten toe en de helft van het citroenrasp, breng op smaak met zout en peper. Kook de saus nog 5 min. Verkruimel het brood, verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak het broodkruim goudbruin en knapperig, zo fijn mogelijk. Breng ruim op smaak met zout. Pureer de tomatensaus kort met de staafmixer. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in gezouten water volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af en roer de spaghetti in de pan door de saus. Serveer de pasta met nog wat olijfolie erover gedruppeld, de rest van de citroenschil en de armeluisparmezaan (het krokante broodkruim) erover gestrooid. Eet meteen.




Sluiten

INHOUDSOPGAVE
In dit RADAR+ magazine
004_BW_RADAR6.jpg
Deze website maakt gebruik van Cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.