RADAR+ Online

Word Abonnee

4.png

eten & drinken

Lees hieronder de beste artikelen uit voorgaande magazines

  • _DSC3321.jpg

    Kookboek: Nog eenvoudiger

    Een maaltijd moet tegenwoordig gauw klaar zijn. Beetje jammer, vindt culi-journalist Mara Grimm. Zij houdt van zelf vis fileren, tuinbonen doppen en aardappels schillen. Toch maakt ze een uitzondering voor het snel-sneller-snelst-kookboek van Pascale Naessens.... Lees meer >
  • 0002.jpg

    Antoinette maakt zhug

    In Tel Aviv at ik onlangs een pitabroodje met hummus. Erbij werd een klein bakje geserveerd met een groen prutje. Ik proefde ervan. Smaakexplosie!... Lees meer >
  • 021.jpg

    Antoinette bakt: Rode bietenburger

    Er is helemaal niks mis met vleesvervangers die echt aan vlees doen denken, wat mij ­betreft. Wij thuis smullen ervan, ook mijn ­vegetarisch opgevoede ­kinderen. Maar een hartige hap hoeft niet ­altijd naar vlees te ­smaken, ook met groente kun je een ­hamburgertje bouwen.... Lees meer >
  • Wolkeneitjes.jpg

    Kookboek

    Het nieuwste boek van Yvette van Boven De grote oven van Van Boven vliegt over de toonbank. Dat snapt culi-journalist
    Mara Grimm wel. De oven zorgt voor diepere smaken dan je ooit op het fornuis zult krijgen. Ook fijn: Yvette houdt van makkelijke recepten. Haar musthave-tip: een goede oventhermometer.... Lees meer >
  • 04.jpg

    Antoinette kookt: Sherperd's pie

    Shepherd’s pie is van oorsprong een armeluis­gerecht. Hadden de mensen vroeger in het noorden van Engeland kliekjes lamsvlees over, dan stopte ze dat in een stenen ovenschaal en topte het af met aardappelpuree. Antoinette bedacht een vegetarische variatie op de Engelse klassieker.... Lees meer >
  • BW20170419_penguin_fritata_1_.jpg

    Het Pioppi-dieet

    Dit keer geen recepten uit een kookboek maar een dieetboek. Prima dieet, alleen één dingetje: het is gebaseerd op de levensstijl van de bewoners van een Italiaans dorp, maar tot culi-journalist Mara Grimms verbazing is er niet één spaghettisliert in te vinden. ... Lees meer >
  • aardappelgoed4.jpg

    Pieperweetjes

    Waar zouden we zijn zonder de aardappel? Koken, bakken, frituren, stoven, pureren; hij kan alles aan. En hij maakt ook nog eens een oude koekenpan weer als nieuw.... Lees meer >
  • Irene-22534.jpg

    Ongezonde verleidingen

    Grote hoeveelheden suiker, vet en zout in fabriekseten wordt steeds vaker in verband gebracht met obesitas, diabetes, hart- en vaat­ziekten en allerlei vormen van kanker. Waarom blijven supermarkten ons verleiden ongezond te eten? ... Lees meer >
  • _Annemarijne_Bax_-_002_RADAR_Hemelbestormers_Tamara.jpg

    Hemelbestomer huisarts Tamara de Weijer

    Huisarts Tamara de Weijer weet het zeker: door verse groenten te eten, en zo min mogelijk suiker en toevoe­gingen tot je te nemen, kun je ziektes voorkomen én ervan afkomen. ‘Een pilletje geven is ziekenzorg, we moeten aan gezondheidszorg gaan doen.’... Lees meer >
  • GettyImages-530006971.jpg

    7 échte superfoods

    Natuurlijk wil je een lichaam en geest in topconditie. Gelukkig valt er van alles te eten wat daarbij helpt. Zo stimuleert broccoli de hersenen, bevordert havermout je stemming, en helpen blauwe bessen het korte­termijngeheugen op peil te houden.... Lees meer >
  • GettyImages-502780918.jpg

    Maak zelf hummus

    Culinair schrijfster Nadia Zerouali weet alles van de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keukens. Ze heeft, onder andere met culi-collega Merijn Tol, diverse kookboeken geschreven. Dit hummusrecept komt uit hun boek Arabia. ... Lees meer >
  • 17119-Forte-Tallina-4369BW.jpg

    Eten met z'n allen

    Geen gelikte foto’s, geen ingewikkelde gerechten, kortom: geen gedoe. Gewoon goede soepjes en smakelijke stoofpotjes. En een heldere uitleg hoe je aardappels kookt voor het geval je net als culi-journalist Mara Grimm een moeder hebt die je dat nooit heeft geleerd. Een verademing, dit kookboek!... Lees meer >

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... 15 |
Sluiten

INHOUDSOPGAVE
inhoud_r2.png