RADAR+ Online

Word Abonnee

pijler4.png

eten & drinken

Lees hieronder de beste artikelen uit voorgaande magazines

  • GettyImages-166081475.jpg

    Tonijn uit blik

    Tonijn is lekker. En bevat eiwitten, vitamines, mineralen en omega 3-vetzuren. Dat gaan we dus wat vaker eten. Ho! Geen goed idee. Er is sprake van overbevissing, bedreigde soorten en ook nog een merk dat tonijnen levend invriest.... Lees meer >
  • p.-93-_Studio-P_I.jpg

    Kookboek: Dafne likes

    In elke RADAR+ recenseert culi-journalist Mara Grimm een kookboek en selecteert ze er recepten uit. Dit keer het boek Dafne Likes van atlete Dafne Schippers en haar zus Sanne. Gezond natuurlijk, maar wees niet bang voor quinoa-salades-zonder-smaak. Dafne kan écht lekker koken.... Lees meer >
  • GettyImages-616899826.jpg

    Gemberbier

    Meteen maar even duidelijk maken: gemberbier is niet hetzelfde als ginger ale wat limonade is. Onder gemberbier worden allerlei drankjes geschaard die als enige gemene deler hebben dat er flink wat gember in zit. Er kan ook alcohol in zitten, maar dat hoeft niet. We probeerden er zeven uit. ‘Brrr! Zoet zeepsop op een bedje van chemische gember!’... Lees meer >
  • GettyImages-606008454BMP.jpg

    Mozzarella

    Heerlijk: mozzarella met tomaat en basilicum. Waarom is de ene mozzarella veel duurder dan de andere, hoe gezond is het, en wat is het verschil tussen Italiaanse mozzarella en die uit Denemarken? ... Lees meer >
  • 324869.jpg

    Courgettesoep

    Een warm soepje met een frisse twist voor een vroege avond in de nazomer, om op te eten voor de zon ondergaat en het achtuurjournaal begint.
    ... Lees meer >
  • GettyImages-515673754.jpg

    Een halve aardbei en een stoot suiker

    We horen het elke dag: we zouden meer groenten en fruit moeten eten, minder suiker en vlees, en vaker
    peulvruchten en noten. Hoe speelt de voedselindustrie daar eigenlijk op in? Vaak heel slim. Maar soms ook sluw en misleidend.... Lees meer >
  • 3.jpg

    De groenten van de sterrenchef

    In elke RADAR+ recenseert culi-journalist Mara Grimm een kookboek en selecteert ze er recepten uit. Dit keer het fantastische boek van Niven Kunz: Groente! Recepten voor thuis van Nederlands beste groentechef. ... Lees meer >
  • _324195.jpg

    Knäckebröd

    Onlangs lunchte ik in Helsinki in een restaurant en at daar het allerbeste knäckebröd dat ik ooit heb geproefd. Dat wilde ik thuis ook maken.... Lees meer >
  • 320897.jpg

    Bietensalade met sinaasappel

    Super makkelijk, heel gezond en prachtig van kleur is de vegetarische salade met rode bieten die ik heel graag maak.... Lees meer >
  • 6Naamloos-1.jpg

    Twee Arabische keukenprinsessen

    In elke RADAR+ recenseert culi-journalist Mara Grimm een kookboek en selecteert ze er recepten uit. Dit keer het likkebaardend lekkere boek Souq, tafels vol mezze... Lees meer >
  • 321917.jpg

    Snel uit de oven

    Kwestie van net de goeie restjes in huis hebben, natuurlijk. Maar dat is niet zo moeilijk als je maar niet zo hysterisch voedsel weggooit dat nog prima is.... Lees meer >
  • avril-1147.jpg

    Franse finesse

    Snak je naar de lente? Eet dan vanavond een voorjaarsgerecht van Stéphane Reynaud uit zijn boek De lente op tafel. Simple comme Bonjour!... Lees meer >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... 15 |