RADAR+ Online

Word Abonnee

voeding3.jpg

eten & drinken

Lees hieronder de beste artikelen uit voorgaande magazines

  • Antoinette-maakt-paddenstoelensoep-3.jpg

    Antoinette maakt: Paddenstoelensoep

    Je hebt paddenstoelen en je hebt gedroogde paddenstoelen. Het smaakverschil is groot. Antoinette’s persoonlijke favoriete gedroogde paddenstoel is de Chinese champignon. Ze maakt er een kruidig soepje van.... Lees meer >
  • Radar-Kinderkook-TarteTatin_269_copy.tif

    De tarte tatin van Toon

    Toon is negen. Het plan was om samen met zijn vriend Tijn hun ouders te verrassen met een appeltaart. Maar die werd zo lekker dat ze ’m samen opaten. Het was dan ook niet zomaar een appeltaart, maar een omgekeerde. Oftewel: tarte tatin.... Lees meer >
  • IMG_6712-_Harold-Pereira.jpg

    Recept: Heldere linzensoep met kokos

    Soep, daar knap je altijd van op. Deze linzensoep is niet zo dik, dus daar krijg je minder snel een plofbuik van, ook fijn. Het recept heb ik gekregen van Marieke. Iemand van wie ik heel veel heb geleerd over gezond leven op een normale manier. ... Lees meer >
  • Europees.tif

    Kant-en-klare fruitsalade

    Makkelijk is het wel, zo’n bakje met gesneden stukjes vers fruit met soms een klein vorkje erbij zodat je ze onderweg kunt eten. Maar erg zuinig bezig ben je niet, en het is ook nog eens slecht voor het milieu, denken veel mensen. Laat dat nou eigenlijk wel meevallen. ... Lees meer >
  • Schermafbeelding_2016-08-10_om_12.18.11.png

    Salade Nicoise

    Altijd wel eieren, een blik tonijn, mayo, een beetje sla en wat restjes groenten in huis, dus heb je zo een salade nicoise gemaakt. Simple comme bonjour!... Lees meer >
  • tuinsetje.jpg

    Wat ligt daar op de barbecue?

    Natuurlijk heb je geen pakket barbecuevlees van de supermarkt nodig om te kunnen barbecueën. Sterker nog, je wílt helemaal geen barbecuevlees als je alleen al leest hoeveel zout, zoet en zuur er in de onvermijdelijke marinade gaat. ... Lees meer >
  • p.-60-_-Jacqui-Melville.jpg

    Courgette met ajoblancodressing

    Recept: Courgette met ajoblancodressing en pittige noten. Matt: ‘De laatste jaren ben ik van courgettes gaan houden, maar ik moet toegeven dat ik tegen het einde van het seizoen soms denk: niet weer zo’n verhipte courgette!
    ... Lees meer >
  • _S9C9784_RGB.jpg

    Antoinette maakt: Cheesecake zonder cheese

    Jammer dat in cheesecake zoveel suiker zit, én een ongelooflijke hoeveelheid vet in de vorm van boter en kaas. Maar daar weet Antoinette wat op.... Lees meer >
  • tosti_recepten.jpg

    Twee tosti recepten

    Tosi-apparaat? Nergens voor nodig. De allerlekkerste tosti maak je in een koekenpan. Met roomboter en een goeie smeltkaas.... Lees meer >
  • Twee_eitjes_header.jpg

    Twee recepten met maar twee eitjes

    Je hebt zin om te koken, doet de ijskastdeur open en twee eieren staren je aan. Idee één: met het geel maak je hollandaisesaus waarmee je allerlei gerechten
    ... Lees meer >
  • toon-kookt-ontbijtmuffins.jpg

    Toons ontbijtmuffins

    Toon is negen. Had hij het voor het zeggen, dan begon elke dag met taart. Geen goed plan vindt z’n moeder. Daar bedacht Toon wat op. Hij maakt muffins met fruit, haver en noten. Heel gezond dus. Maar intussen smaken ze naar taart.... Lees meer >
  • _DSC0187.jpg

    Recept: Roodbaars met groene asperges

    Dit is een makkelijk recept, maar vergis je niet, er is over nagedacht. De filosofie van de maakster, Pascale Naessens: eet tot je voldaan bent en je wordt gelukkig. Wel even een kwestie van de juiste ingrediënten mixen.... Lees meer >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... 16 |