RADAR+ Online

Word Abonnee

Receptuur: Merijn Tol Fotografie Saskia van Osnabrugge | Styling: Jan Willem van Riel

BN_groenten.jpg

Geroosterde ui, paprika, pompoen, aubergine, pittige worstjes met rodepeperknoflookolie.

NODIG
2 rode uien
2 rode puntpaprika’s
½ flespompoen
1 aubergine
8 pittige lamsworstjes
2 rode pepers
2 teentjes knoflook
250 ml olijfolie zout

Verwarm de oven op 200°C. Snijd de rode uien in partjes. Snijd de paprika’s in de lengte in lange repen. Verwijder de zaadlijsten van de pompoen, en snijd in niet te grote parten. Snijd de aubergine in niet te grote parten. Snijd de worstjes in kleine stukjes. Meng de groente in een ovenschaal met de worstjes. Snijd de pepers grof en pureer ze met de knoflook en de olijfolie met de staafmixer tot een gladde peperknoflookolie, breng op smaak met zout. Besprenkel de groente rijkelijk met de helft van de peperolie. Rooster de groente en worstjes gaar in ca. 15 min. Besprenkel met de rest van de peperolie. Serveer met lekker brood erbij.

Bereiden: ca. 25 min.

Niet altijd zin in vlees? Flexitarier.nl helpt je verder.




Sluiten

INHOUDSOPGAVE
inhoud_r2.png