RADAR+ Online

Word Abonnee

Receptuur: Merijn Tol | Fotografie Saskia van Osnabrugge | Styling: Jan Willem van Riel

BN_yoghurt.jpg

Yoghurttoetje met sinaasappel, honing en stroopwafel

NODIG
1 beker standyoghurt
1 bekertje crème fraîche
2 sinaasappels
4 stroopwafels
heldere honing

Roer de yoghurt en crème fraiche door elkaar. Snijd de schil van de sinaasappels met een scherp mesje en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Snijd de stroopwafels met een scherp mes in dunne reepjes. Roer de helft van de stroopwafelreepjes door de yoghurt. Verdeel de stroopwafelyoghurt over 4 glazen of schaaltjes, verdeel ook de sinaasappelpartjes en de rest van de stroopwafel erover. Bedruppel rijkelijk met de honing.

Bereiden: ca. 15 min.




Sluiten

INHOUDSOPGAVE
inhoud_r2.png