RADAR+ Online

Word Abonnee

Productie: Susanne Kennedy | Fotografie: Rene Mesma

radar-keukenhulp-020a.png

Tostimakers

Drie tostiapparaten werden getest door twee grote tostifans: Roemer (14) en Summer (8).

zakje 

Handig:
Met antikleeftoastzakjes kun je tosti's maken (maar ook bijvoorbeeld een croque monsieur) in een broodrooster. Geen boter nodig, dus lekker gezond! De zakjes zijn transparant, dus je ziet makkelijk wanneer de tosti klaar is. 100% antikleef, geschikt voor hergebruik en eenvoudig af te wassen in een sopje door het zakje binnenstebuiten te keren.
Set van 2 zakjes, € 3,29 (BCC)

    • krups.jpg
  Krups Sandwichmaker FDK442

  Roemer: ‘De kaas smelt goed en het brood heeft mooie grillribbeltjes, maar omdat het apparaat twee kleine comparti- menten heeft, passen de boterhammen er niet helemaal in. En jammer dat je hem alleen kunt uitzetten door de stekker uit het stopcontact te halen.’

  Het tosti-apparaat is voorzien van een ingebouwde thermostaat en controlelampjes. Met diepe tostiplaten met anti-aanbaklaag, ingebouwde thermostaat, controlelampjes 'apparaat aan' en 'apparaat klaar' en cooltouch handgrepen € 29,95 (Blokker)

 • princess.jpg
  Princess Classic Grill 112310

  Summer: ‘Het apparaat doet er wel lang over voordat hij is opgewarmd. Maar de kaas is al na 3 minuten gesmolten en omdat het grillgedeelte groot is, is de tosti overal lekker knapperig.’

  Geschikt voor tosti's, maar ook voor vis, vlees, groenten, panini's etc. Boter of olie niet nodig. De verwijderbare grillplaten zijn gemakkelijk schoon te maken. Met oververhittingsbeveiliging. € 19,99 (Blokker)

 • 1-tefal.jpg
  Tefal Express TT3650

  Roemer: ‘Het voordeel is dat het apparaat niet hoeft op te warmen, je de tijd kunt instellen en hij niet heet wordt aan de buitenkant.
  Het nadeel: het duurt heel lang voordat de kaas is gesmolten.’

  Voorzien van een regelbare thermostaat met 7 standen en een ontdooi-, opwarm- en stop/eject-functie.
  € 29,99 (Kijkshop)